måndag 19 oktober 2009

DIY

Jag , Calle igen, provade på ett nytt försök med en egen supermustig Perique Mixture. Har nämligen nåra vacuumburkar hemma som försluts med vinpump, perfekt för förvaring av stora mängder tobak. Så...

Där jag bor i Uppsala finns en tobakskiosk i Bäverns Gränd -rakt ut från central-(buss-)stationen - som fortfarande har piptobak till det gamla priset. Från innan de höjde skatten. Jag införskaffade genast diverse burkar för hamstring, varav en burk McConnel Perique. Samt nåra påsar Mac Baren Virginia No1 samt en påse MacBaren Golden Blend. Den första är en ready rubbed virginiablanding, den andra en dito burley med tillsats av virginia.

Så allt detta gick ned i en blandning tillsammans med en deciliter flamberad mörk "Plantation Rum"- som har toner av vanilj och syrén.

Det blev gott - men den saknar lite kropp och behöver ett fräscht lyft. Måste tillbax och köpa ett par till påsar virginia.....


Men nu har jag iallfall en rejäl hustobak. Rekommenderas!


///Calle

1 kommentar:

  1. På bilden så kom lite text utanför bilden- längst ut på munstycket ska det stå "klack" - texten som försvann på munstycket lyder "skaft"


    ///calle

    SvaraRadera